DCSportbikes.net  
» Help Support .NET!
DCSportbikes Premier Membership for 25$ per year. Discounts! Click here for full information.

Now available in the .NET Shop:



Get your DCSBN Gear!
» Shoutbox
Sorry, only registered users have the ability to use our real-time shoutbox to chat with other members.

Register now, it's free!
» Online Users: 557
4 members and 553 guests
dubplaya, Scot, Slider, tonetone
Most users ever online was 4,519, September 2, 2015 at 03:26 AM.
Go Back   DCSportbikes.net > DCSportbikes.net Related Forums > Site Suggestions

Reply
LinkBack Thread Tools
Anyone else having problems with FF and the SHoutbox?
Unread
  (#1)
Owner & Creator
 
Carnage's Avatar
 
Posts: 16,418
Join Date: June 11, 2003
Location: TROLL WORLD
Anyone else having problems with FF and the SHoutbox? - May 14, 2009, 07:36 AM

.......?
Attached Images
File Type: jpg afa.jpg (87.3 KB, 37 views)
  Send a message via AIM to  
Reply With Quote
Unread
  (#2)
Ninja in Training....
 
roadrunner78's Avatar
 
Posts: 1,399
Join Date: June 11, 2007
Location: Virginia
May 14, 2009, 07:42 AM

I was looking at that and it seems that your browser isn't parsing the Javascript that is being spit out by the code.


- Craig

If you don't know go ask yo momma

'04 R1 aka "The Bastard"
  Send a message via AIM to Send a message via Yahoo to roadrunner78 Send a message via AIM to roadrunner78  
Reply With Quote
Unread
  (#3)
TPG Bannings: III
 
Posts: 2,237
Join Date: May 28, 2008
Location: Frederick, MD.
May 14, 2009, 07:44 AM

no problems here.
  Send a message via AIM to  
Reply With Quote
Unread
  (#4)
Owner & Creator
 
Carnage's Avatar
 
Posts: 16,418
Join Date: June 11, 2003
Location: TROLL WORLD
May 14, 2009, 07:45 AM

Quote:
Originally Posted by roadrunner78 View Post
I was looking at that and it seems that your browser isn't parsing the Javascript that is being spit out by the code.
coding to me is like me trying to learn german or farsi.
  Send a message via AIM to  
Reply With Quote
Unread
  (#5)
Out of Action
 
SLOride's Avatar
 
Posts: 948
Join Date: August 26, 2008
Location: Great Falls, VA
May 14, 2009, 07:45 AM

Do you hae Firebug installed?


*sigh*
  Send a message via AIM to Send a message via AIM to SLOride  
Reply With Quote
Unread
  (#6)
Owner & Creator
 
Carnage's Avatar
 
Posts: 16,418
Join Date: June 11, 2003
Location: TROLL WORLD
May 14, 2009, 07:46 AM

Quote:
Originally Posted by SLOride View Post
Do you hae Firebug installed?
negative.
  Send a message via AIM to  
Reply With Quote
Unread
  (#7)
Ninja in Training....
 
roadrunner78's Avatar
 
Posts: 1,399
Join Date: June 11, 2007
Location: Virginia
May 14, 2009, 07:48 AM

easiest thing for you to do is to uninstall FF and then reinstall the latest version if that doesn't fix it then there is something being taken out at the firewall.


- Craig

If you don't know go ask yo momma

'04 R1 aka "The Bastard"
  Send a message via AIM to Send a message via Yahoo to roadrunner78 Send a message via AIM to roadrunner78  
Reply With Quote
Unread
  (#8)
Owner & Creator
 
Carnage's Avatar
 
Posts: 16,418
Join Date: June 11, 2003
Location: TROLL WORLD
May 14, 2009, 07:51 AM

Quote:
Originally Posted by roadrunner78 View Post
easiest thing for you to do is to uninstall FF and then reinstall the latest version if that doesn't fix it then there is something being taken out at the firewall.
samething i was thinking. My bookmarks, my plugins, Firebug found 10 errors
  Send a message via AIM to  
Reply With Quote
Unread
  (#9)
Mojito Anyone?
 
onel0wcubn's Avatar
 
Posts: 10,208
Join Date: April 28, 2008
Location: La Habana
May 14, 2009, 08:08 AM

noob


ay ya yay
  Send a message via AIM to Send a message via Yahoo to onel0wcubn Send a message via AIM to onel0wcubn  
Reply With Quote
Unread
  (#10)
Owner & Creator
 
Carnage's Avatar
 
Posts: 16,418
Join Date: June 11, 2003
Location: TROLL WORLD
May 14, 2009, 08:30 AM

Quote:
Originally Posted by onel0wcubn View Post
noob
I was trying to prevent reinstalling FF.

Firefox the history bar, I like removed completely, so when I type something it does not show

about:config

browser.urlbar.maxRichResults change the 12 to 0

you won't be able to see your history bar. like when you type stuff in.
  Send a message via AIM to  
Reply With Quote
Unread
  (#11)
Mojito Anyone?
 
onel0wcubn's Avatar
 
Posts: 10,208
Join Date: April 28, 2008
Location: La Habana
May 14, 2009, 08:38 AM

yeah man. FF still has some bugs here and there that hit me as well every now and then. no rhyme no reason. just hits me.


ay ya yay
  Send a message via AIM to Send a message via Yahoo to onel0wcubn Send a message via AIM to onel0wcubn  
Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On


Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest 2002-2010 by DCSportbikes.net. DCSportbikes.net is owned by End of Time Studios, LLC.